E-cig-myymälät pakotetaan sulkemaan - tupakkamyymälät jäävät jäljelle

Ranskalainen vejpshop: "Emme anna asiakkaiden turvautua savukkeisiin. Pysymme joka tapauksessa auki"

Ranskan hallitus on päättänyt sulkea lähes kaikki maan kaupat, jotta koronaviruksen leviämistä voitaisiin hillitä. Kielto koskee myös sähkösavukkeita myyviä vejpmyymälöitä, mutta ei savukkeita myyviä tupakkakauppoja.

HUOM! 18. maaliskuuta alkaen lampaat Ranskalaiset vejp-kaupat ovat jälleen avoinna! Ny artikla täällä!

Vaping Post -lehden mukaan elintärkeät yritykset, kuten apteekit, pankit ja palvelukeskukset, on vapautettu, samoin tupakan vähittäismyyjät. Tämä on johtanut useiden e-savukekauppojen vastalauseisiin maassa, kirjoittaa Ranskan Vaping Post

"Jos tupakkakaupat ovat auki, minä pysyn auki. En aio antaa asiakkaideni murehtia, palaavatko he takaisin tupakoimaan", kirjoittaa eräs liikkeenomistaja kommentissa artikkeliin Vaping Post.

Lasketaan tupakkatuotteiksi

Ranskan sähkösavukkeiden kauppajärjestö Vaping Postin mukaan, FIVAPEon ollut yhteydessä terveysviranomaisiin asiasta. Viranomainen on aiemmin antanut luvan sulkea baareja, yökerhoja ja ravintoloita, mutta on nyt laajentamassa kieltoa muihin yrityksiin. Lopullinen viesti oli, että vejpshoppar ei ole tärkeä voimavara väestölle. Näin siitä huolimatta, että suljetut vejpshopparit saattavat lisätä tupakoitsijoiden määrää maassa. Jotain, mikä puolestaan heikentää käyttäjien kykyä selviytyä koronaviruksesta, kirjoittaa Vaping Post.

Useat kaupat ovat jo sulkeneet ovensa, osittain henkilökuntaa ajatellen. Toiset taas väittävät, että lain mukaan sähkösavukkeet ovat (EU:n TPD - sama kuin Ruotsissa)) katsotaan jo tupakkatuotteiksi, ja niille olisi myönnettävä sama vapautus kuin tupakan vähittäismyyjille.

"Pysyn auki, mutta yksin ja ilman vakituista henkilökuntaa. Päästän sisään vain kaksi asiakasta kerrallaan, käytän suojakäsineitä, annan käsihuuhdeainetta ja desinfioin tiskin ja kaiken, mihin asiakkaat koskettavat, säännöllisesti", eräs liikkeen omistaja kirjoittaa. "On ilmeinen vaara, että asiakkaani joutuvat aloittamaan tupakoinnin uudelleen, jos suljen."

Pidätkö Vejpkollen:stä? Sitten voit tukea lehden työtä!

SWISH: 1231093830

Tai tukea jatkuvasti. Ryhdy Patreon-jäseneksi (toisin sanoen: tue Vejpkollen:n tilausta).. Linkki PATREON TRAILERiin PATREONissaVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *