Valtio kieltää kaikki sähkösavukkeet - edistää nikotiinilaastareita

Massachusetts kieltää KAIKKIEN vejp-tuotteiden myynnin neljän kuukauden ajan. Tämä on vakavin isku paikallisille vejp-liikkeille Yhdysvalloissa, ja useat osavaltiot suunnittelevat nyt erilaisten vejp-tuotteiden kieltämistä.

Syynä on se, että Massachusettsin viranomaiset "tarvitsevat aikaa" selvittääkseen, liittyykö Yhdysvalloissa sähkösavukkeiden käyttäjien keskuudessa äkillisesti puhjennut keuhkovaurio siihen. "nikotiini tai THC tehdä”.

Kielto tulee voimaan välittömästi, ja kauppiaiden on pakko ottaa tavarat välittömästi pois hyllyiltä. vejp-kauppiaille, jotka myyvät vain vejp:hen liittyviä tuotteita, tämä tarkoittaa luonnollisesti sitä, että hyllyt tyhjenevät ja myyntiä ei tapahdu lainkaan seuraavien neljän kuukauden aikana.
Viranomaiset eivät mainitse mitään siitä, miten ne aikovat käsitellä satoja vejp-ostajia osavaltiossa koskettavia konkursseja.

Nikotiinilaastarit vejparelle

Muut nikotiinimarkkinoiden toimijat ovat sitäkin paremmassa asemassa. Kielto ei vaikuta savukkeisiin, ja viranomaiset erittäin suuri tilaukset eri lääkeyhtiöille:

"Valtio varmistaa, että apteekeissa on riittävästi muita nikotiinivalmisteita ja -lääkkeitä, kuten purukumia ja nikotiinilaastareita, ja että kuka tahansa, myös ilman reseptiä, voi ostaa niitä sairausvakuutuksensa kautta." Massachusettsin viranomaiset ilmoittavat.

Paikalliset vejp-aktiivit yrittävät nyt järjestää sosiaalisessa mediassa kampanjan hashtagilla #vapingsavedmylife, jossa kehotetaan sähkösavukkeiden käyttäjiä, jotka ovat lopettaneet tupakoinnin tuotteiden avulla, ottamaan yhteyttä Massachusettsin terveysministeriöön kiellon lopettamiseksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *