Israel kieltää esitäytetyt säiliöt sähkösavukkeissa

Öljypohjaisilla e-mehuilla maustetut esitäytetyt säiliöt ovat lähellä kieltoa Israelissa. CNBC kertoo tästä verkkosivuillaan.

Israelilaiset tiedotusvälineet raportoivat tiettyjen sähköisten mehujen ja sähkösavukkeiden mahdollisesta kieltämisestä maassa. On kuitenkin epäselvää, koskeeko kielto vain esitäytettyjä säiliöitä, joissa on tavallista (ei öljypohjaista) e-mehua, vai myös erillisissä pulloissa myytävää e-mehua. Toisen sanomalehden mukaan Times of Israelin mukaan hallitus suunnittelee sähkösavukkeiden kieltämistä kokonaan.

Tällainen kielto ei olisi täysin vieras Israelin hallitukselle, joka viime vuonna kielsi JUUL-merkkisten sähkösavukkeiden myynnin maassa. Toisaalta tuon päätöksen taustalla oli se, että JUULin kapselit sisälsivät "erittäin korkea nikotiinipitoisuus". JUUL käyttää nikotiinisuolaa (muunnettua nikotiinia, jonka kurkkutuntuma on paljon pienempi kuin perinteisen nikotiinin). Yritys valmistaa esitäytettyjä säiliöitä, joiden nikotiinipitoisuus on jopa 50 mg/ml.

Punaisen huomautus: On syytä mainita, että CNBC:n raportointi on hyvin epäselvää, käytetyt sanat ovat "sähkösavukkeiden kielto" sekoitettuna "öljypohjaisten patruunoiden kieltoon" ja viittaukset seuraaviin asioihin Intia on kieltänyt kaiken sähkösavukkeiden myynnin. Toisin sanoen ei ole täysin selvää, mitä Israelin viranomaiset aikovat tehdä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *