Delstat forbyder alle e-cigaretter - fremmer nikotinplastre

Massachusetts forbyder salg af ALLE vejp-produkter i fire måneder. Dette er det hidtil hårdeste slag mod lokale vejp-butikker i USA, hvor flere stater nu planlægger forbud mod forskellige vejp-produkter.

Årsagen er, at myndighederne i Massachusetts "har brug for tid" til at afgøre, om det pludselige udbrud af lungeskader blandt e-cigaretbrugere i USA er relateret til "nikotin eller THC til at gøre”.

Forbuddet træder i kraft med det samme, og forhandlerne bliver tvunget til at tage varerne ned fra hylderne med det samme. For vejpshoppers, som kun sælger vejp-relaterede produkter, betyder det naturligvis, at hylderne vil blive tømt, og at der ikke vil være noget salg overhovedet i de næste fire måneder.
Myndighederne nævner ikke, hvordan de har tænkt sig at håndtere de konkurser, der nu rammer hundredvis af vejpshoppere i staten.

Nikotinplastre til vejpare

Andre aktører på nikotinmarkedet er så meget desto bedre stillet. Cigaretter er ikke berørt af forbuddet, og myndighederne ekstra stor ordrer til forskellige medicinalvirksomheder:

"Staten vil sikre, at der er nok andre nikotinpræparater og medicin, såsom tyggegummi og nikotinplastre, på apotekerne, og at alle, selv uden recept, kan købe dem gennem deres sundhedsforsikring." Myndighederne i Massachusetts annoncerer.

Lokale vejpers forsøger nu at organisere en kampagne under hashtagget #vapingsavedmylife på de sociale medier, hvor de opfordrer e-cigaretbrugere, der er holdt op med at ryge ved hjælp af produkterne, til at kontakte Massachusetts Department of Health for at få stoppet forbuddet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *