Salakuljetti e-sikarin - uhkasi vankila

Malesian ulkoministeri vejpade parlamentissa

Malesia ja sähkösavukkeet. Se oli melkein täydellinen stealth vape. Salakavalasti vetäminen, jota kukaan ei huomaa. Tarvittiin kuitenkin vain lyhyt filmi Twitterissä, jotta pienen sähkösavukkeen puhalluksella oli vakavat seuraukset Malesian ulkoministerille.

Malesian ulkoasiainministeri Hishammuddin Hussein on joutunut valokeilaan. Erään parlamentin istunnon aikana toinen jäsen kuvasi häntä, kun ministeri vetäisi hörpyn hänen äskettäin hankittu e-savuke. Elokuva oli tietenkin virusperäinen Twitterissä. Ja kun tupakointi ja vejpa kiellettiin parlamentissa, elokuva herätti paljon huomiota.

Malesia tutkii sähkösavukkeiden kieltämistä

Täysistuntosalin näytelmä tapahtuu samaan aikaan kuin Malesian hallitus tutkii kattava kielto sähkösavukkeiden myynnille maassa. Tällä hetkellä vejp-tuotteiden myynti on laillista, lukuun ottamatta nikotiinia sisältäviä e-nesteitä. Tutkinta aloitettiin sen jälkeen, kun useat yhdysvaltalaiset vejp-käyttäjät kuolivat seurauksena EVALI-tauti, syksyllä 2019. Tämä siitä huolimatta, että tauti aiheutui kannabistuotteista ja aineesta e-asetaatti, jota ei ole tavallisissa sähkösavukkeissa.

Lopeta tupakointi e-pillereiden avulla

Malesia on yksi maailman suurimmista sähkösavukkeiden markkinoista, ja kielto iskisi voimakkaasti vähittäiskauppiaisiin. Suunnitelmia on kuitenkin aiemmin arvosteltu voimakkaasti. useita terveysryhmiä maassa. Koska tupakoitsijat käyttävät sähkösavukkeita, kuten muissakin maissa. lopettaa tupakointi. Ulkoministeri on yksi heistä. Ja Twitterissä hän pyytää nyt anteeksi mokaansa.

'"Pyydän anteeksi parlamentilta. Se on uusi tapa, ja lupaan olla tekemättä sitä uudelleen". hän kirjoitti Twitterissä.

Uhkaavat vankeudella tai sakolla.

Eräs vihainen Euroopan parlamentin jäsen ei kuitenkaan usko ministerin anteeksipyyntöön. Hän sanoo, että ulkoministeriä pitäisi rangaista ankarasti virheestään. Verkkosivuston mukaan tupakointikiellon rikkomisesta seuraa tällä hetkellä 1 000-20 000 euron sakko tai pahimmassa tapauksessa vankeusrangaistus. Vapen planeetta.


Flaring salassa - steath-vape

Stealth-vejpa on teknologia, jota voidaan käyttää pienitehoisen sähkösavukkeen kanssa. Periaatteena on antaa pienen määrän höyryä sekoittua keuhkoissa olevaan ilmaan pidättämällä hengitystä tupakan jälkeen. Jos se toimii, höyryä ei näy uloshengityksessä. Voit tutustua siihen tarkemmin täällä:

Lähteet:
Erityisraportti: Ministeriö joutui kiven ja kankaan väliin höyryttämisen suhteen


Pidätkö Vejpkollen:stä? Sitten voit tukea lehden työtä!

SWISH: 1231093830

Tai tukea jatkuvasti. Ryhdy Patreon-jäseneksi (toisin sanoen: tue Vejpkollen:n tilausta).. Linkki PATREON TRAILERiin PATREONissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *