Vapor Store sulkeutuu - henkilökunta avaa uuden vejpshopin

Yksi Ruotsin vanhimmista ja suurimmista sähkösavukeketjuista, Vapor Store, on mennyt hautaan. Nyt osa henkilökunnasta investoi uuteen ja pienempään vejpshoppariin samoissa tiloissa.

Vapor Storella on jo pitkään ollut myymälöitä Karlskronassa, Halmstadissa, Linköpingissä, Landskronassa ja Helsingborgissa, ja useat näistä kaupungeista ovat nyt vailla erityisiä vejp-myymälöitä.
Mutta vain melkein.
Osa henkilökunnasta käytti tilaisuutta hyväkseen ja perusti oman yrityksen, ja nyt he ovat ottaneet haltuunsa Landskronan ja (yhden) Helsingborgin myymälät. True Gentlemen's ajettu Fredrik Blomberg, Vapor Storen entinen henkilöstö- ja toimintapäällikkö.

"Traagisinta on se, että kaikki kollegat eivät voi jäädä. Monet asiakkaat ovat tietysti myös reagoineet kielteisesti Vapor Storen sulkemiseen. Mutta niiden päivien aikana, jolloin olemme korjanneet myymälää, monet ovat olleet hyvin positiivisia ja iloisia siitä, että avaamme myymälän. Se meni luultavasti hieman nopeammin kuin olimme suunnitelleet, mutta haaste on vain hauskaa", sanoo Fredrik Blomberg Vejpkollen:hen.

Hän perusti True Gentlemen'sin yhdessä Choman Saeed, Vapor Storen entinen työntekijä, mutta joka tunnetaan myös tippakärjen valmistuksesta nimellä Altun vapes. Toistaiseksi heillä on melko niukka työvoima.

"Aluksi toimimme yksin. Viikonloppuisin saattaa olla kaksi ylimääräistä ihmistä töissä ja mahdollisesti tuuraamassa. Mutta muuten Choman ja minä hoidamme kumpikin oman liikkeen." sanoo Fredrik Blomberg.

Kova syksy sähkösavukkeille

Syksy on ollut rankka vejp-teollisuudelle, ei vain Ruotsissa vaan kaikkialla maailmassa. Kriisit ovat olleet vakava keuhkovaurio kannabispallojen sisältämien vaarallisten liuottimien vuoksi. laajat kampanjat eri terveysjärjestöiltä, on ravistellut yrityksiä. Yhdessä ankaran ja usein yksinkertaistavan ja yksinkertaistavan raportointi tiedotusvälineissä vejp-tuotteiden myynti on laskenut merkittävästi.
Kaksi suurta yritystä, Beyond Vape ja nyt Vapor Store, ovat päättäneet lopettaa toimintansa lyhyessä ajassa.
Tästä huolimatta näemme Fredrik Blomberg vejpningenin valoisa tulevaisuus Ruotsissa.

"Kyseessä on ilmeisen kova ala, jossa monet yritykset kilpailevat asiakkaista. Markkinat ovat Ruotsissa pienet verrattuna muualla maailmassa vallitsevaan tilanteeseen. Mutta uskon tietenkin, että se kukoistaa jälleen. Muuten olisi typerää aloittaa jotain uutta"

Totuus keuhkovaurioista on tärkeää

Asenteet sähkösavukkeita kohtaan voivat muuttua hyvin nopeasti. Kuten keuhkosairauksien tapauksessa. Se ei kestä ikuisesti, sanoo Fredrik Blomberg.

"Olen ollut alalla jo jonkin aikaa ja tiedän, että tämä tulee ja menee aaltoina. Uskon myös, että median kuva alkaa hieman muuttua nyt, kun totuus Yhdysvaltojen keuhkovaurioista tulee julki"

True Gentlemen's avataan Vapor Storen vanhoissa tiloissa Landskronassa ja Helsingborgissa tänä torstaina tai perjantaina.

"Koska Beyond Vape sulki ovensa aiemmin tänä syksynä, Helsingborgissa ei ole tällä hetkellä vejpshopia. Meillä oli siis vähän kiire. Aluksi meillä on melko samanlainen valikoima kuin Vapor Storella, mutta tulevaisuudessa se osa muuttuu aika paljon. Haluamme olla markkinarako kohti MTL-vejpningiä", sanoo Vapepa. Fredrik Blomberg.

Pidätkö Vejpkollen:stä? Sitten voit tukea lehden työtä!

SWISH: 1231093830

Tai tukea jatkuvasti. Ryhdy Patreon-jäseneksi (toisin sanoen: tue Vejpkollen:n tilausta).. Linkki PATREON TRAILERiin PATREONissaVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *