Arizona sanoo ei - "E-savukkeiden kieltäminen on väärä tapa"

Useat Yhdysvaltojen osavaltiot ovat päättäneet kieltää väliaikaisesti maustettujen sähköisten mehujen myynnin vastauksena traagisiin kuolemantapauksiin, jotka liittyvät vejpningiin (kannabistuotteisiin). Arizona on kuitenkin valinnut erilaisen tien.

"Emme halua, että lapset käyttävät näitä tuotteita. On aikuisia, jotka pitävät näistä mauista, ja kiellolla voisi olla ei-toivottuja seurauksia. En halua estää nikotiiniriippuvaisia ihmisiä ostamasta tarvitsemaansa tuotetta ja sen sijaan hankkimasta tuotteita mustan pörssin kautta. Aiomme siis toimia harkitummin", Arizonan kuvernööri Doug Ducey sanoi Arizona Capitol Times -lehdelle.

Samaan aikaan on käynnissä merkittäviä kampanjoita kieltojen jatkamiseksi, ja Michiganin, Massachusettsin ja New Yorkin lisäksi myös Maine ja Wisconsin aikovat rajoittaa maustettujen sähköisten mehujen saatavuutta. Kansallista makukieltoa ei kuitenkaan ole suunnitteilla. liittovaltion viranomaiset.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *