"Onko KUKAAN aloittanut tupakoinnin maun vuoksi?"

"Korjatkaa minut, jos olen väärässä nyt. Mutta onko KUKAAN meistä aloittanut tavallisilla savukkeilla maun vuoksi? Ei, ei aloitettu. Mutta juuri sähkösavukkeiden maut saivat minut lopulta heittämään savukkeen pois" kirjoittaa Mathias Norman.


Tämä on keskusteluartikkeli. Mielipiteet ovat nimeltä mainitun kirjoittajan mielipiteitä. Kommentoi tai ota yhteyttä toimittajat jos haluatte vastata!

Keskustelu sähkösavukkeiden mauista ja siitä, pitäisikö niitä käyttää vai ei, on nyt saavuttanut vallan käytävät. Ja sen mukana tulee vanha ase. Se on ase, joka on nyt erittäin madotettu, mutta joka valitettavasti aiheuttaa yhtä paljon vahinkoa kuin ennenkin sen mukanaan tuomalla pelottelulla.
Tarkoitan tietenkin "nuorison turmelemista".

Lena Emilsson (s) seisoo ja huutaa, että se on makuja, jotka houkuttelevat nuoria enemmän kuin mikään muu.. Korjatkaa jos olen väärässä, mutta onko kukaan meistä aloittanut tavallisilla savukkeilla maun vuoksi? Käsi sydämelläni, minun on sanottava itselleni kova "ei". Kuitenkin juuri sähkösavukkeiden maku sai minut lopulta heittämään savukkeet pois 4 vuotta sitten. 

"Tupakka maistuu paskalta"

Nuoret kokeilevat sähkösavukkeita juuri samasta syystä kuin minä aloitin tupakoinnin. Koska pystyin siihen. Se oli osa omaa kapinaani aikuisena, kapinaa, joka toisilla menee vielä äärimmäisyyksiin. Mutta olen melko varma, että maku ei ollut se, joka sai minut siihen, koska yksinkertaisesti ruotsiksi sanottuna tupakka maistuu paskalta. Vasta tottuminen ja riippuvuus pitivät minut siellä. Mutta se piti minut rautaisessa otteessa. 


Mainos
Ota yhteyttä Lena Hallengreniin.
Kaikille vejp:n käyttäjille: Haluatko säilyttää monipuolisia makuja e-mehuissasi? Lähetä sähköpostia sosiaaliministerille ja kerro hänelle, miksi maut ovat tärkeitä! Klikkaa banneria ja seuraa ohjeita.


Naurettavat perustelut makuja vastaan

Luulen, että Lena Emilsson yrittää houkutella lisää avustuksia puolueensa kassaan ja huutaa itseään korviaan myöten väärää tietoa. Onko kukaan päätöksentekoelimissä todella tutustunut Yhdistyneestä kuningaskunnasta peräisin olevaan tutkimukseen? Olen melko varma, että näin ei ole. Michael Anefur tulee jopa naurettavaksi ja naurettavaksi väitteessään. Hän väittää, että tupakoitsijoiden olisi voitava tyytyä vähempiin makuihin. pysyä erossa savukkeista.
"Tavallisesta tupakoinnista sähkösavukkeisiin siirtyvien pitäisi useimmissa tapauksissa pitää tupakan mausta", Michael Anefur sanoi Vejpkollen:lle.

Ravintola ilman mausteita

Samalla logiikalla kaikki maustettu alkoholi pitäisi poistaa hyllyiltä, koska etyylialkoholistit tyytyvät puhtaaseen viinan makuun ilman mausteita. Tervetuloa Michael Anefurin uuteen pubiin. Voiko joku oikeasti tarkistaa olemassa olevat tutkimukset, perustellakseen kantansa faktoilla sen sijaan, että ottaa kantaa sen ajatuksen mukaan, kuka huutaa kovimmin?

Mathias Norman

Pidätkö Vejpkollen:stä? Sitten voit tukea lehden työtä!

SWISH: 1231093830

Tai tukea jatkuvasti. Ryhdy Patreon-jäseneksi (toisin sanoen: tue Vejpkollen:n tilausta).. Linkki PATREON TRAILERiin PATREONissa
5 Kommentit on “”Har NÅGON börjat röka för smakens skull?”

 1. Aromit ovat tärkeitä kahdesta syystä.

  Ensinnäkin se auttaa tupakoitsijaa etääntymään tupakan mausta. Ei kestä kauan, ennen kuin tie takaisin tuhkakupin makuun on tukittu lopullisesti.

  Toinen syy on luoda este, jotta "tupakoivat" nuoret (valitettavasti väistämätön ongelma, koska nuoret ovat aina yrittäneet aikuisten maailmassa) EIVÄT jatkaisi tupakointia. Muiden makujen kuin tupakan kieltäminen on nuorten kouluttamista hyväksymään tupakoinnin maku.

 2. Onko lainkaan ongelma, jos nuoret vejpar?
  Olisiko tupakointi ongelma, jos nikotiiniton tupakka olisi saatavilla?
  Sanoisin, että hyvin harva polttaisi, jos se ei aiheuttaisi riippuvuutta. Se, että näyttää kovalta savuke suussa, menettää nopeasti viehätyksensä, mutta silloin on yleensä jo liian myöhäistä, koska riippuvuus on alkanut.
  Tärkeämpää on sitten pitää nikotiini aktiivisesti poissa "aloittelijoiden" ulottuvilta.
  Entisenä tupakoitsijana ja nyt vejp:n käyttäjänä oli tärkeää saada nikotiinia tavalla, joka muistutti savukkeita, koska olin tottunut siihen. Olen kokeillut sekä laastareita että purukumia, mutta ne eivät antaneet samaa "tunnetta".

  En näe mitään ongelmaa siinä, että viisitoistavuotias kova jätkä pössyttelee sähkötupakkaa, kunhan se ei sisällä nikotiinia. Kaikki näkemäni vakavasti otettavat tutkimukset viittaavat siihen, että se on suurelta osin vaaratonta, ja uutuudenviehätys katoaa melko nopeasti.

  Monet nuoret pureskelevat purukumia vaihtamatta nikotiinituotteisiin, vaikka niitä on saatavana sekä minttu- että hedelmämakuisina.

  1. Käännä se ympäri.
   Olisiko tupakka ollut ongelma yhteiskunnalle, jos se olisi maistunut teeltä sen sijaan, että sitä olisi poltettu?
   Ei, luultavasti ei. Kahviloissa olisi ollut valittavana kahvia, teetä tai tupakkaa, eikä kukaan olisi koskaan kyseenalaistanut sitä.
   Nikotiinilla on ansaitsemattomasti huono maine sen kantajan, tupakansavun, myrkyllisyyden vuoksi.
   Ei pidä unohtaa, että nikotiini ja kofeiini liittyvät läheisesti toisiinsa. Kasvit tuottavat sitä samasta syystä, puolustautuakseen hyönteisiä vastaan, ja se vaikuttaa elimistöön hyvin samalla tavalla.

 3. Ensinnäkin: sähkösavukkeissa ei ole "luonnollista" makua, joten "tupakka" on yhtä lailla maku kuin suklaa, kiivi tai karkkikepi. Toisin sanoen tupakan aromin luominen on yhtä lailla makua kuin karkki- tai hedelmäaromin luominen.
  Lisäksi: sähkösavukkeet eivät ole *ei* tupakkaa. Vaikka jotkut kuinka yrittävät lobata sitä. Eikä tule koskaan olemaankaan.
  Tärkein väite tässä kiusallisessa valheiden keitossa on se, miten järjetöntä on, että sähköisten mehujen toimittajat pakotetaan tuottamaan tupakan makuja, kun niiden liiketoiminta perustuu tupakoimattomaan vaihtoehtoon. Väärin, hullua ja häpeällistä.

  1. Yksi asia, jota meidän EI pitäisi unohtaa, on "mikä on tupakan maku?".
   KAIKKIÄ markkinoilla myytäviä tupakkatuotteita on lisätty runsaasti aromiaineita valmistajan ainutlaatuisen maun luomiseksi.
   Osa lisätyistä aineista on myös epäterveellisiä. Esimerkiksi useimmat savukkeet sisältävät diasetyyliä. Aine, joka voi aiheuttaa popcorn-keuhkoa ja jonka sisältämisestä sähkösavukkeita on syytetty. No, sikarit sisältävät yhtä paljon diasetyyliä, ja ironista kyllä, kukaan tupakoitsija ei ole koskaan sairastunut popcorn-keuhkoon.
   Poliitikkojen yksinkertaistettu päätös kieltää kaikki muut paitsi tupakan aromit tarkoittaa siis sitä, että kaikkia tupakkaan lisättyjä makuja voidaan käyttää myös sähkösavukkeissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *