Mielipide: Lääkärit ja poliitikot kieltäytyvät oppimasta sähkösavukkeista

Lääkärit ja poliitikot osoittavat tietämättömyyttä ja haluttomuutta ottaa huomioon sähkösavukkeita koskevaa riippumatonta tutkimusta. Näin sanoo sähköisten mehujen valmistaja Thomas Dallmann. "Lait tekevät mahdottomaksi myydä sähkösavukkeita terveellisempänä vaihtoehtona tupakoinnille"

Tämä on keskusteluartikkeli. Mielipiteet ovat nimeltä mainitun kirjoittajan mielipiteitä. Kommentoi tai ota yhteyttä toimittajat jos haluatte vastata!

Yli 1,3 miljardia ihmistä maailmassa tupakoi saadakseen nikotiinia. Mutta terva tappaa heidät, ei nikotiini. Jos olet tupakoitsija ja olet yrittänyt lopettaa kaikin keinoin, kuten laastareilla, purukumilla ja champixilla, ja käännyt lääkärisi puoleen, riski on 80 prosenttia kehottaa vastustamaan sähkösavukkeiden kaltaisia tuotteita. Tämä johtuu siitä, että he eivät tiedä paremmin eivätkä ole pysyneet ajan tasalla tavallisten savukkeiden ja sähkösavukkeiden välisistä valtavista eroista.

E-sikit pelastavat tuhansia ihmishenkiä

Savukkeet sisältävät tervaa ja noin 7000 muuta myrkkyä, joista monet ovat syöpää aiheuttavia. Sähkösavukkeet eivät sisällä tervaa eivätkä juurikaan aineita, joita voidaan pitää terveydelle haitallisina. Ja näiden aineiden annokset ovat niin pieniä suhteessa sähkösavukkeen käyttäjän päivittäin nauttimaan määrään, että ne ovat periaatteessa vaarattomia. On osoitettu, että sähkösavukkeet ovat 95% vähemmän haitallinen kuin tavalliset savukkeet. Tämä tarkoittaa, että vejpning pelastaa tuhansia ihmishenkiä joka vuosi. 

Tästä huolimatta EU ja hallituksemme lakeja ja asetuksiar e-savukkeiden käytöstä. Lopulta näitä tuotteita ei voida tarjota terveellisempänä vaihtoehtona tupakoinnille.

Annetaan tupakoitsijoiden polttaa itsensä hengiltä

Tämä on tilanne Ruotsissa ja hyvin monissa muissa maissa. Tiedon puute ja haluttomuus kuunnella. ja riippumaton tutkimustieto aiheesta on saatavilla kaikkialla. Vähemmän onnekkaissa maissa korruptio on hyvin saavutettavissa: kieltää nämä tuotteet kokonaan ja antaa ihmisten polttaa itsensä hengiltä.

Haluammeko todella tätä?

Thomas Dallmann, ruotsalainen e-mehun tuottaja

Täältä voit lukea lisää lääkäreiden nikotiinitietoisuudesta.
Pidätkö Vejpkollen:stä? Sitten voit tukea lehden työtä!

SWISH: 1231093830

Tai tukea jatkuvasti. Ryhdy Patreon-jäseneksi (toisin sanoen: tue Vejpkollen:n tilausta).. Linkki PATREON TRAILERiin PATREONissa
Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *