Donald Trump perääntyy makukiellosta?

Sen jälkeen, kun tällä viikolla annettiin lausunto, joka enemmän tai vähemmän kieltää kaikki aromit sähköisissä mehuissa (tupakan makuja lukuun ottamatta). Donald Trump on nyt perääntymässä. Twitterin kautta hän puhuu nyt väärennösten poistamisesta markkinoilta ja lasten pitämisestä erossa sähkösavukkeista.
Lisäksi hän kirjoittaa pitävänsä vejpningistä vaihtoehtona savukkeille.

Donald Trump Twitterissä:

"Vaikka pidänkin savukkeille vaihtoehtoisesta höyrystämisestä, meidän on varmistettava, että tämä vaihtoehto on TURVALLINEN KAIKILLE!". Poistetaan väärennökset markkinoilta ja pidetään pienet lapset poissa Vapingista!"

Trump myös allekirjoittaa Facebook

Stefan Mathisson

Lue lisää: Aromikielto herättää suuttumusta "katastrofi kansanterveydelle".

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *