Det amerikanske smagsforbud: Vil shortfills være løsningen?

Shortfills kan være løsningen på forbuddet mod e-juice med smag. Denne metode har været brugt i Europa i et par år, siden nye regler begrænsede størrelsen på nikotinflasker.

Uroen omkring det pludselige smagsforbud i staten Michigan tog en uventet drejning i dag. Dette efter at det blev klart, at kun e-juice med smag og nikotin vil blive forbudt, ifølge avisen MetroTimes.

Europæere og svenske vejpers har vænnet sig til at købe e-juice med smag og nikotin hver for sig - en såkaldt shortfill - siden indførelsen af e-cigaretloven i 2017. Det er et etableret system, og nu foreslås denne metode for vejpers og vejpshoppers i staten Michigan. Staten var den første til at forbyde salg af e-juice med smag (efterfulgt af New York).

"Forbuddet gælder ikke længere for besiddelse", skriver MetroTimes. "Vægtere kan købe juice med smag og hælde nikotin i den" 

Ifølge avisen vil denne tilgang stadig gøre forbuddet effektivt i forhold til at holde unge mennesker væk fra e-cigaretter med nikotin, men give voksne mulighed for at fortsætte med at bruge dem.

"Det er ikke perfekt, men bedre end et totalt forbud", siger præsidenten for American Vaping Association. Greg Conley til MetroTimes. "Nu ved vejpers i det mindste, at der er en mulighed. De er ikke tvunget til at begynde at ryge igen."

Indvirkningen af disse data på situationen med smagsforbuddet i New York er ikke blevet afsløret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *